Kontakta mig!
0766-31 94 57
medmanskligasamtal@gmail.com

Varför medmänskliga samtal?


UntitledVi människor talar ofta om väder och vind, saker vi har gjort, gör eller ska göra men sällan om saker som verkligen berör oss. Varför talar vi inte om det som bekymrar oss, vad och hur vi vill ändra våra liv, hur vi kan lösa olika personliga frågeställningar, ”lätta på eller lösa upp vårt bagage ”om sorg med många flera saker?

Verbalisera dina tankar och få ut dem. Se dig själv och dina möjligheter, ”göra nya saker” komma vidare, se livet som den glädje och utmaning det kan vara, trampa upp nya stigar? Eller kanske vill du bara ha ett bollplank då och då så väl privat som i jobbet. Någon som lyssnar och stöttar dig på din livsväg. Göra det i ett avkopplat tillstånd och i trygg miljö.

Du är välkommen till Medmänskliga Samtal i stort som i smått.

Ofta vågar vi inte avslöja eller tala om våra svårigheter. Vi är rädda,  har mycket negativa tankar om oss själva och tror att någon ska eller vill skada oss om de vet. Vi skäms eller vill inte öppna och blotta oss. Detta faktum påverkar oss och sätter sig både i kroppen i form av spänningar och mentalt i huvudet. Desto längre tid som går ju sämre mår vi och desto djupare spår blir det. Mer arbete krävs för att bli av med den fysiska och mentala påverkan som uppkommit.

 

”Your dreams will help you achieve your goal but you have to change

your way of thinking and acting. Think differently and expect that change.”

Varför välja mig?

  • Lång erfarenhet
  • Metoden involverar hela människan
  • Tydliga mål

Kontakt

Medmänskliga samtal
Stenbitsvägen 14
181 30 Lidingö
0766-31 94 57
medmanskligasamtal@gmail.com

Jag finns här

Kontakta mig

Kontakt

Medmänskliga samtal
Stenbitsvägen 14
181 30 Lidingö
0766-31 94 57
medmanskligasamtal@gmail.com