Kontakta mig!
0766-31 94 57
medmanskligasamtal@gmail.com

Presentation


Vill du ventilera din situation och få verktyg att må bättre?

Mitt sätt att arbeta genom medmänskliga samtal är bl.a. att få dig att släppa invanda negativa tankar och beteenden. För att sedan förändra dem och därmed bli fri och må bättre. I slutändan innebär det också en personlig utveckling. Negativa tankar är ofta en orsak till att må dåligt liksom rädsla och oro m.m. Ett annat område är din livsorientering som påverkar hur du mår.

Göm inte huvudet i sanden. Kom upp och låt oss lösa problemen.

Vill du förändra och förbättra ditt liv? Jag hjälper dig med att ställa de viktiga frågorna och hitta dina svar. Du får ventilera din situation och kan få verktyg att må bättre.

Våga ta steget!

Vi är alla olika men ändå lika och samma behov kan behöva lösas på olika sätt för bästa resultat. Hitta din väg.

För att kunna komma vidare behöver du komma i kontakt med hela dig själv, huvud och kropp. Jag arbetar därför utifrån en metod som involverar båda delarna för att du ska vara här och nu och bli en harmonisk helhet. Psyket och kroppen hör ihop vilket gör att båda behöver behandlas. Därför erbjuder jag en helhet i form av fysisk och mental behandling för att nå välbefinnande .

Varför välja mig?

  • Lång erfarenhet
  • Metoden involverar hela människan
  • Tydliga mål

Kontakt

Medmänskliga samtal
Stenbitsvägen 14
181 30 Lidingö
0766-31 94 57
medmanskligasamtal@gmail.com

Jag finns här

Kontakta mig

Kontakt

Medmänskliga samtal
Stenbitsvägen 14
181 30 Lidingö
0766-31 94 57
medmanskligasamtal@gmail.com