Kontakta mig!
0766-31 94 57
medmanskligasamtal@gmail.com

Om mig


bild 6Jag har 20 års samlad erfarenhet av olika former av personlig utveckling. Utöver det har jag arbetat med försäljning och HR i näringslivet med tillhörande problematik, så väl relationsmässigt som uppgiftsmässigt liksom stress, konflikter och andra arbetsrelaterade problem. Min erfarenhet sträcker sig från medmänskliga frågor till arbete med mental hälsa. Jag har arbetat som jourhavande student, med våldsutsatta kvinnor, relationsproblematik och personer med livsavslutande tankar. Jag arbetar ideellt på Självmordslinje, vilket ger mig stor kunskap och insikt inom detta område.

En skada eller olycka som ger en funktionsnedsättning kan leda till nedstämdhet eller depression. Det kan vara mycket svårt att acceptera den nya situationen och tillhörande begränsningar. Då är det lätt att hamna i en ond cirkel som behöver brytas vilket oftast underlättas genom att tala med någon gärna en neutral person.

Jag har själv gått igenom mycket då antingen jag själv drabbats eller nära och kära i min omgivning. Det har varit allt ifrån självmord, mycket allvarliga olyckor, sjukdomar, arbetslöshet m.m. – ja alla möjliga olika förluster.

Jag har sett vilka effekter detta har fått på mig själv och andra människor och hur människor i dessa situationer ofta går in i sig själva och inte kommer ur sin bubbla. Jag vill hjälpa dig som känner igen dig i dessa situationer och andra.

Utöver att vara medmänniska har jag läst psykologi, sorgebearbetning och utövar fysiska bearbetningsmetoder som Do in, yoga m.m.

Jag använder fysiska och mentala metoder och verktyg för individuell anpassning till dig och dina behov. Detta arbetssätt innebär att jag jobbar på flera plan, så väl bredd som djup. Metoden involverar hela människan .

Varför välja mig?

  • Lång erfarenhet
  • Metoden involverar hela människan
  • Tydliga mål

Kontakt

Medmänskliga samtal
Stenbitsvägen 14
181 30 Lidingö
0766-31 94 57
medmanskligasamtal@gmail.com

Jag finns här

Kontakta mig

Kontakt

Medmänskliga samtal
Stenbitsvägen 14
181 30 Lidingö
0766-31 94 57
medmanskligasamtal@gmail.com